Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Χαλαρά με το Europa League

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα, διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες για την φάση των 32 του Europa League. Πολλά παιχνίδια στο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά τα περισσότερα παιχνίδια, δεν είναι εύκολο να διαβαστούν. Και αυτό, διότι, αρκετές ομάδες δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους (κυρίως οι ομάδες της Ανατολικής Ευρώπης), κάποιες άλλες θα κάνουν ροτέϊσον...

Την Τρίτη, η Τζίλιγχαμ δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι το Trixie (2-3), χάθηκε... Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να είμαστε προσεκτικοί με τα πονταρίσματά μας. Δεν χρειάζονται ανοίγματα...

Στο δικό μου παιχνίδι, μετράω δύο σερί ήττες. Μία, της Κυριακής και μία της Τρίτης. Μέχρι στιγμής, στον ένα μήνα και κάτι που γράφω εδώ, η αναλογία μου είναι μία νίκη - δύο ήττες. Δηλαδή, για κάθε τρία πονταρίσματα (όταν λέω ποντάρισμα, εννοώ μία μέρα που παίζω) έχω δύο ήττες και μία νίκη.

Δεν είναι κακή η αναλογία (με βάση τον τρόπο και τις αποδόσεις που ποντάρω) αλλά σε γενικές γραμμές δεν βρίσκομαι σε καλή περίοδο. Το δέχομαι αυτό.
Απλά, προσέχω. Δεν ανοίγομαι τώρα, που ξέρω ότι δεν είμαι καλά. Δεν πάω κόντρα στην κατάσταση. Γιατί, θα φάω τα "μούτρα" μου, αν το κάνω.

Πάμε στις επιλογές για σήμερα... Τρία σημεία ξεχώρισα... Φενέρ, Ολυμπιακό και Γκένκ... Τρία διπλά... Είχα στο νου μου και κάποια άλλα σημεία (όπως την μπόμπα της Ρουμπίν και τις ισοπαλίες σε Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν, αλλά τα άφησα στην άκρη)...

Ο Ολυμπιακός, έχει πολύ περισσότερη εμπειρία από την Λεβάντε. Οι Ισπανοί δεν θα έχουν και τον καλύτερο αμυντικό τους, τον Μπαγεστέρος. Ο Ολυμπιακός, με νέο προπονητή από το ματς της Τρίπολης. Και η Λεβάντε, δεν είναι καλά μέσα στο 2013. Έχει τέσσερις ήττες, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, στην Primera Division. Αυτό το γεγονός είναι που με οδήγησε πιο πολύ στο διπλό. Στο 3,30 το διπλό.

Η Φενερμπαχτσέ, την Κυριακή στην Μερσίν έδειξε ανωτερότητα και κέρδισε. Την είχα κοντράρει αν θυμάστε. Είναι ομάδα με παίκτες έμπειρους, οι οποίοι μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους. Η Μπάτε, δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της (σε αντίθεση με την Φενέρ, που εδώ και ένα μήνα παίζει συνεχώς) και ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί το γήπεδο της Μπάτε, αλλά 400 χιλιόμετρα μακρυά. Το διπλό στο 2,70.

Η Γκενκ, είναι σε καλή κατάσταση. Μετράει τρεις νίκες, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο Βέλγιο και "σκαρφάλωσε" στην τρίτη θέση. Η Στουτγάρδη, από την άλλη πλευρά είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Μετράει τέσσερις σερί ήττες και γενικότερα υπάρχει κλίμα ανησυχίας. Το διπλό στο 6,50 είναι πολύ υψηλό με βάση την κατάσταση των δύο ομάδων.

Θα ποντάρω σε μονό αποδεκτό την Γκένκ (σκέφτηκα το Draw No Bet, αλλά χάνω την αξία στην απόδοση αν το ποντάρω έτσι). Επίσης, θα ποντάρω με χαμηλό ποντάρισμα σε μονά αποδεκτά την Φενέρ και τον Ολυμπιακό και θα κάνω και μία δυάδα με τις δύο τελευταίες ομάδες.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 845,85 μονάδες
Κέρδη (12/2/2013): -
Υπόλοιπο: 845,85 μονάδες
Ποντάρισμα (14/2/2013):
Μονά αποδεκτά
Στουτγάρδη - Γκενκ 2 (6.50) Χ 9 μονάδες
Μπάτε Μπορίσοφ - Φενερμπαχτσέ 2 (2.70) Χ 16,5 μονάδες
Λεβάντε - Ολυμπιακός 2 (3.30) Χ 14 μονάδες
Δυάδα: Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός (8.91) Χ 6 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 45,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 800,35 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου