Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΟΣΦΠ-ΛΕΒΑΝΤΕ

Το ματς της πέμπτης μεταξύ ΟΣΦΠ-Λεβάντε ήταν το τελευταίο των ερυθρόλευκων στα ευρωπαϊκά σαλόνια του europa league για φέτος. Η ήττα στον 1ο αγώνα με 3-0 αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους γηπεδούχους,που για άλλη μια φορά (σε ευρωπαικό αγώνα) εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών (των οπαδών τους αλλά και όσων ασχολούνται με στοίχημα).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με πρόθεση να πιέσει και να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση,κάτι που φανερώνει και η επιλογή της αρχικής 11αδας σε σύστημα 4-3-3  :
ΤΕΡΜΑ: Κάρολ
ΑΜΥΝΑ: Μανιάτης-Κοντρέρας-Σιόβας-Λυκογιάννης
ΚΕΝΤΡΟ: Φέισα-Γκρέκο-Μασάδο
ΕΠΙΘΕΣΗ: Τζεμπούρ-Μήτρογλου-Βλαχοδήμος

Γι άλλη μια φορά ο ΟΣΦΠ δέχτηκε γκολ από το πουθενά και πολύ νωρίς.Από εκτέλεση κόρνερ,ο Μάρτινς (ο πιο κοντός παίκτης στον αγώνα!) βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή και δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη,τελειώνοντας πρόωρα τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

Από εκεί και μετά ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε διάφορα σχήματα (4-4-2,4-1-4-1)
που όμως δέν απέδωσαν. Βαθιές μπαλιές και σέντρες δεν είχαν καμία τυχη απέναντι στην άμυνα της Λεβάντε.

Στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκαν 2 αλλαγές (Χολέμπας και Φετφατζίδης) που όμως δεν μπόρεσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω.Η Λεβάντε έκανε το γνωστό της παιχνίδι και απείλησε με αντεπιθέσεις αλλά γενικά πέρασε ένα εύκολο βράδυ και πήρε ακόμα ευκολότερη πρόκριση.

Πλεον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις ( με τον αγωνα της Κυριακής με τον Άρη ). Ο Μιτσελ έχει χρόνο να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας και να οργανώσει σιγα-σιγα την ομάδα της επόμενης χρονιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου