Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Jimlaw: Προσοχή με την κακοκαιρία στην Αγγλία

Καλημέρα. Η εβδομάδα που περάσαμε είχε χαμηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού υπήρχαν πολλοί αγώνες Κυπέλλων. Ούτως ή άλλως το καθημερινό ποντάρισμα μόνο κακό είναι ικανό να προκαλέσει στους παίκτες. Πόσο μάλλον τον μήνα που διανύουμε. Η κακοκαιρία πλήττει αρκετές χώρες. Οι μεταγραφές/προσθήκες δίνουν και παίρνουν. Και Πρωταθλήματα τα οποία είχαν διακόψει πριν τις Εορτές, επανέρχονται…

Από την αρχή θα ξεκαθαρίσω ένα πράγμα ! ! ! Δεν πρόκειται να ασχοληθώ, στοιχηματικά, με τα Πρωταθλήματα τα οποία προέρχονται από διακοπή. Οι Γερμανοί, επανέρχονται έπειτα από 5 εβδομάδες. Οι Ολλανδοί, μετά από τέσσερις. Οι Βέλγοι, μετά από τρεις. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο παράγοντας ΦΟΡΜΑ των ομάδων, «πήγε περίπατο». Αν λάβουμε υπόψη μας και τις προσθαφαιρέσεις παικτών, τότε τα πράγματα χειροτερεύουν.

Προσωπικά, στα Πρωταθλήματα αυτά (όσα επανέρχονται) θα αφήσω τουλάχιστον 2-3 αγωνιστικές να παιχτούν και μετά θα ασχοληθώ. Αυτό είναι πάγια τακτική μου. Να περιμένω πρώτα, έχοντας όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα από τις ομάδες και στην συνέχεια να «χώνομαι»

Επίσης, να τονίσω ότι θα χειριστώ αυτό το σουκού με έναν ιδιαίτερο τρόπο, λόγω προγράμματος. Τι εννοώ ; ; ; Θα κάνω ένα φυσιολογικό ποντάρισμα για ένα σουκου. Αλλά, επειδή το Σάββατο, μου αρέσει πολύ περισσότερο απ’ ότι η Κυριακή, θα ποντάρω πιο πολύ το Σάββατο και λιγότερο την Κυριακή. Μετά το τέλος του σουκου, στο σύνολο του, θα έχω πραγματοποιήσει ένα φυσιολογικό ποντάρισμα.

Πάμε και στα ματς τα οποία με απασχόλησαν εξαρχής για σήμερα Σάββατο. ΚΠΡ, Μπράϊτον, Κάρντιφ, Όλντερσοτ, Λάτσιο, Μπόλτον, Σάντερλαντ, Ουντινέζε. Είχα και την Γουίμπλετον, όμως αναβλήθηκε.

Απ’ όλες αυτές αφήνω μόνο την Λάτσιο έξω και κρατάω όλες τις άλλες. Δεν μου αρέσει η απουσία του Κλόζε στους Ρωμαίους. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης γι’ αυτούς και το Παλέρμο έκανε και 2-3 προσθήκες και ίσως ανέβει…

Πάμε τώρα, σε όσες κρατάω…

ΚΠΡ (η ομάδα σταδιακά ανέβηκε. Αναμενόμενο με τον Ρέτναπ στον πάγκο. Πήρε τα πάνω της. Ψάχνει ένα σερί 3-4 αγώνων για να έχει βάσιμες ελπίδες. Απέκτησε και τον Ρεμί από την Μαρσέϊγ, στην επίθεση. Η Γουέστ Χαμ, αρκετά πεσμένη. Μόνο την Νόριτς, κέρδισε. Που την πέτυχε και στα «κάτω» της. Ταλαιπωρήθηκαν και από τραυματισμούς δύο σημαντικοί παίκτες. Νομπλ και Κόλλινς. Αμφίβολοι είναι. Το 3,75 της ΚΠΡ έχει αξία).

Σάντερλαντ (ομάδα ικανή για όλα. Είναι από τις ομάδες που έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους. Δεν ανοίγονται εύκολα. Περιμένουν τον αντίπαλο και χτυπούν στην κόντρα. Η Γουίγκαν, αντίθετα είναι ομάδα που ανοίγεται. Παίζει επιθετικά. Τέτοια ματς, ξέρει να τα χειρίζεται ο Ο Νιλ. Το 3,80 στο διπλό δεν δείχνει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων).

Μπόλτον (σημείωσε μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Σάντερλαντ. Είναι καλή ομάδα, η οποία δεν έχει βρει ρυθμό ακόμα για να ανέβει. Η Πάλλας, παρουσιάζεται μέτρια εδώ και 1-1,5 μήνα. Επίσης, θα έχει τρείς μέσους βασικούς εκτός αγώνα. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι ο προπονητής της Μπόλτον, είναι ο πρώην προπονητής της Πάλλας. Πολύ καλό το 3,50).

Μπράϊτον (ικανότατη ομάδα και ανεβασμένη τελευταία. Μετράει τρείς σερί νίκες. Ανάμεσά τους, η νίκη – πρόκριση επί της Νιουκάστλ στο FA Cup. Η Μπέρμιγχαμ, δεν είναι καλά. Και ακόμη και εντός έδρας, έχει πρόβλημα).

Κάρντιφ (η καλύτερη και πιο αποτελεσματική ομάδα της κατηγορίας έως τώρα. Η Μπλάκπουλ, είναι σε πτώση. Πέντε ματς χωρίς νίκη. 0-2-3 για την ακρίβεια. Η Κάρντιφ, επίσης μετράει και τρείς σερί εκτός έδρας νίκες).

Όλντερσοτ [ανεβασμένη κι’ αυτή τελευταία. Και το σπουδαιότερο, ότι είναι επικίνδυνη στα εκτός. Αν προσέξετε τα συνολικά αποτελέσματα των δύο ομάδων εντός και εκτός αντίστοιχα, θα δείτε ότι ισορροπούν παντού με 4-4-5 (νίκες-ισοπαλίες-ήττες). Άρα, προς τι αυτό το 3,75 ; ; ; Συν τοις άλλοις η Γιορκ έχει και αρκετά προβλήματα με επιθετικούς της].

Ουντινέζε (απ’ ότι καταλάβατε στο λίγο διάστημα που με παρακολουθείτε, δεν φοβάμαι να κοντράρω τα μεγαθήρια. Ίσα ίσα χαίρομαι κιόλας. Αρκεί, βέβαια να έχω θετικά δεδομένα. Και εδώ έχω. Καταρχήν, έχω μια Ουντινέζε η οποία φιλοδώρησε με τρία γκολ Ίντερ και Φιόρε εντός έδρας. Αυτό σημαίνει αγωνιστική και ψυχολογική άνοδος. Από την άλλη, έχω μία Γιούβε η οποία δεν ξεκίνησε καλά το 2013. Εντός έδρας ήττα από την Σαμπντόρια και εκτός έδρας ισοπαλία στο Ταρντίνι.

Συν τοις άλλοις, η Γιούβε δεν θα έχει σημαντικούς παίκτες. Μαρκίζιο, Ασαμόα, κατά πάσα πιθανότητα τον Πίρλο. Συν τους μακροχρόνιους. Και κάποιους αμφίβολους. Το διπλό του 9,00 είναι λανθασμένα τόσο υψηλό. Κάπου στο 4,50 το περίμενα. Στο 9,00 ούτε καν που το σκέφτομαι… Λέω κι’ ευχαριστώ κι’ ας χάσω).

Επίσης, θα κρατήσω και την Νάπολιαπό αύριο. Είναι σε καλή κατάσταση. Πήρε πίσω τους δύο βαθμούς που της αφαίρεσαν και υπάρχει καλό κλίμα. Έχει καλή παράδοση τα τελευταία 3 χρόνια στην Φιόρε και συν τοις άλλοις, η Φιόρε είναι πολύ πεσμένη. Τρείς σερί ήττες μέσα στο 2013).

Το ερώτημα είναι τώρα, πως θα ποντάρω… Έχω υψηλές αποδόσεις, έχω και μεσαίες (γιατί για μένα αποδόσεις του 2.55 έως 3.00 είναι μεσαίες)… Δεν το σκέφτηκα πολύ… Μονά αποδεκτά τα μεγαλύτερα σημεία και ένα Trixie (2-3) με Μπράϊτον, Κάρντιφ, Νάπολι..

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 989,75 μονάδες
Κέρδη (13/1/2013): 50,4 μονάδες
Υπόλοιπο: 1040,15 μονάδες
Ποντάρισμα (19/1/2013):
Μονά αποδεκτά
Γουέστ Χαμ – ΚΠΡ 2 (3.75) Χ 14 μονάδες
Γουίγκαν – Σάντερλαντ 2 (3.80 Χ 14 μονάδες
Κρίσταλ Πάλλας – Μπόλτον 2 (3.50) Χ 15 μονάδες
Γιόρκ – Όλντερσοτ 2 (3.75) Χ 14 μονάδες
Γιουβέντους – Ουντινέζε 2 (9.00) Χ 6 μονάδες
Trixie (2-3): Μπράϊτον (2.55), Κάρντιφ (2.80), Νάπολι (3.00). Με 12 μονάδες στις 2άδες και 6 μονάδες στην 3άδα. Σύνολο: 42 μονάδες.
Ανοιχτά μπετ: 105 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 935,15 μονάδες

Θα μπορούσα να πάω με 3-4-5 στα 5 μεγάλα, όμως η δομή του συστήματος θα με έφθειρε.. Θα ήθελα τρία για να μην χάσω. Τώρα με 1/5 μεγάλα που θα παιχτούν μονά αποδεκτά, παίρνω πίσω το 50% του συνολικού μου πονταρίσματος.

Και γενικότερα παίζω έτσι, γιατί ακόμα και με 2/8 (ποσοστό ευστοχίας 25%) στην χειρότερη παίρνω πίσω το 80% του συνολικού μου πονταρίσματος και στην καλύτερη το παίρνω όλο πίσω. Από 3 κερδισμένα σημεία και πάνω, έρχονται κέρδη…

2 σχόλια:

  1. Jim καλη επιτυχια.

    Πως με βλεπεις με 3αδα Λατσιο-Βαγιεκανο-Εβερτον;;; Εχω ελπιδες. Μου φανηκε εξαιρετικη η αποδοση κυριως της Λατσιο στο 2,20 με την προτελευταια Παλερμο.

    Περιμενω τη γνωμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Nick.

      Την Λάτσιο και γω την έβλεπα φίλε μου. Της πάει η χρονιά. Με χάλασε όμως η απουσία του Κλόζε. Συν 2-3 προσθήκες που έκανε το Παλέρμο. Τα γράφω και στο κείμενο.

      Και την Ράγιο Βαγιεκάνο, έβλεπα. Την είχα σημειωμένη μέχρι και χθες. Ώσπου είδα τι έγινε πέρσι (τελευταια αγωνιστική έπαιζαν μαζί και στο 90 φευγα όταν πια η Βίγια το είχε φάει από την Ατλέτικο στο άλλο ματς και η Ραγιο σωνόταν πλέον, όλως τυχαίο η Γραναδα σκόραρε μεσα στην Ραγιο και σώθηκε). Καταλαβες ; ; ;Φοβαμαι...

      Στην Έβερτον, η απόδοση με χάλασε. Την βρήκα στο 2,05. Την περίμενα πάρα πολύ παραπάνω. Πάντως είναι δεμένη ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Για μένα όμως η απόδοση είναι πρωτα απ' όλα.

      Διαγραφή