Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Jimlaw: Σε χαλαρούς ρυθμούς

Καλημέρα. Χθες, τα πράγματα εξελίχθηκαν θετικά και με 2/4 εύστοχα σημεία (ποσοστό ευστοχίας 50%) βγήκαμε κερδισμένοι. Με 50% ευστοχία. Το τονίζω, γιατί αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι σημασία έχει ο ΤΡΟΠΟΣ που ποντάρει κάποιος. Όχι, ποια σημεία ποντάρει. Αλλά ο τρόπος που τα ποντάρει. Αν πόνταρα, χθες μια ξερή τριάδα ή τετράδα τα σημεία θα πήγαιναν «άκλαυτα» όλα. 

Και ακόμα και με 2/4, θα έχανα όλο το ποντάρισμα μου. Τώρα, όμως εφόσον τα πόνταρα μονά αποδεκτά, με δύο εύστοχα, όχι μόνο πήρα πίσω όλο το ποσό που πόνταρα χθες (69,5 μονάδες), αλλά έβγαλα και ένα ικανοποιητικό κέρδος από τη μέρα.

Να ξέρετε ότι ο ΤΡΟΠΟΣ που ποντάρετε, είναι πολύ σημαντικός. Από τα σημαντικότερα πράγματα στο στοίχημα. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι ικανοί να βγάλουν 8/10 σημεία αλλά να μην  κερδίσουν ούτε Ευρώ. Και αυτό, έχει να κάνει ΚΑΘΑΡΑ και μόνο με τον ΤΡΟΠΟ πονταρίσματος.

Ποντάροντας σε μονά αποδεκτά, μειώνουμε τις πιθανότητες ήττας πιο πολύ από κάθε άλλο ενδεχόμενο. Με 1 στις 27 πιθανότητες πάμε αν ποντάρουμε ξερή τριάδα με ασόδυα. Με 1 στις 9, αν ποντάρουμε ξερή δυάδα ασόδυων. Με 1 στις 6, αν ποντάρουμε ένα ασόδυο και ένα over. Με το μονό αποδεκτό, πάμε με 1 στις 3 πιθανότητες. Ή με 1 στις 2 αν πρόκειται για ειδικό στοίχημα (φυσικά εκεί οι αποδόσεις αλλάζουν).
Προσέξτε τα αυτά. Είναι πολύ σημαντικά. Είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, που σας κουράζουν, αλλά κάνουν την διαφορά κατά βάθος. Μην τα υποτιμάτε ! ! !

Κάτι άλλο… Χθες, η Όξφορντ, σκόραρε στο 90 και βγήκα κερδισμένος. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Άλλοτε θα χάνουμε και άλλοτε θα κερδίζουμε στις καθυστερήσεις. Η τύχη και η ατυχία πάνε κι’ έρχονται, χωρίς να ρωτήσουν.

Πάμε παρακάτω… Τι κράτησα για σήμερα. Μεγάλα σημεία σε πρώτη φάση. Ρισκαδόρικα. Γουόλσολ, Λεβάντε, Λα Κορούνια, Σαραγόσα, Χιχόν, Νουμάνθια, Τζένοα, Πάρμα, Βέροια, Ατρόμητος, Σιένα. Αυτά, τα κράτησα όταν πρωτοδιάβασα για σήμερα.

Στην συνέχεια άφησα έξω, τις εξής ομάδες: Λεβάντε (με χάλασαν οι δύο απουσίες των μέσων της. Των Μπαρκέρο και Ιμπόρα. Αν ήταν κομπλέ δεν θα το σκεφτόμουν). Σαραγόσα (είναι για fun bet. Ικανή για όλα. Και η Ατλέτικο, τελευταία γυρίζει την ήττα. Παρόλα αυτά το αφήνω). Αφήνω και την Χιχόν (δεν με καλύπτει το 1,80).

Αφήνω και την Πάρμα (την σκεφτόμουν σοβαρά στα μέσα της εβδομάδας. Είναι η μόνη αήττητη Ιταλική έδρα. Και η Γιούβε θα πάει εκεί, προερχόμενη από εντός έδρας ήττα. Όμως κολλάω στις απουσίες και εδώ). Αφήνω και την Βέροια (κομπλέ ο Πανιώνιος και παρόλο που είναι ντεφορμέ δεν θα τον κοντράρω τελικά). Και τον Ατρόμητο (έχει καλή παράδοση, αλλά έχει και πολύ ισοπαλία στα εκτός και ο ΠΑΟΚ, εντός έδρας φέτος δεν χάνει).

Τι κρατάω ; ; ; Αρχικά την Σιένα (γνωρίζω ότι ποντάρω σε παντελώς ντεφορμέ ομάδα. Πέντε σερί ήττες έχει. Σπάνια ποντάρω τέτοιες ομάδες. Είναι έξω από τα νερά μου. Όμως εδώ, έχω κάποια δεδομένα. Νέο προπονητή στην Σιένα. Είχε την ευκαιρία να δουλέψει την ομάδα μέσα στις γιορτές. Και επίσης, έχω πολλές απουσίες στην Τορίνο. Τρείς αμυντικοί και ένας βασικός χαφ δεν παίζουν. Το 3.40 δεν με τρελαίνει για ντεφορμέ ομάδα, όμως το κρατάω βάση δεδομένων).

Λα Κορούνια (και εδώ είχαμε αλλαγή προπονητή. Και εδώ έχουμε βασικές απουσίες των γηπεδούχων. Εδώ, όμως έχω ένα παραπάνω συν. Η Ντέπορ, πήρε ψυχολογία από την εντός έδρας νίκης, επί της Μάλαγα. Το 4,33 είναι ψηλή απόδοση).

Γουόλσολ (η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι ματς. Η Πρέστον, μετρά μόνο μία νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι, μέσα στην Χάρτλπουλ, η οποία Χάρτλπουλ είναι ουραγός. Το 3,60 είναι καλή τιμή).

Νουμάνθια (είναι σε άνοδο. Και είναι αποτελεσματική τόσο στα εντός έδρας, όσο και στα εκτός. Η Κόρδοβα, είναι πεσμένη. Μάλιστα, δεν κερδίζει και στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει 0-1-2. Το 3.80 το βρίσκω υψηλό).

Τέσσερα σημεία, λοιπόν. Με τον ίδιο τρόπο θα ποντάρω, όπως χθες. Προσέξτε, όμως. Δεν θα ανοίξω το ποντάρισμα μου. Είμαι επιφυλακτικός. Η Ντέπορ και η Σιένα είναι ουραγοί. Θα κινηθώ σε χαλαρό ποντάρισμα.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Πονταρίσματα (12/1/2013): 84 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 916 μονάδες
Κέρδη (12/1/2013): 127,75 μονάδες
Υπόλοιπο: 1043,75 μονάδες
Ποντάρισμα (13/1/2013):
Μονά αποδεκτά
Τορίνο – Σιένα 2 (3.40), 15 μονάδες
Σοσιεδάδ – Ντέπορ 2 (4.33), 12 μονάδες
Πρέστον – Γουόλσολ 2 (3.60), 14 μονάδες
Κόρδοβα – Νουμάνθια 2 (3.80), 13 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 54 μονάδες
Υπόλοιπο: 989,75 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου