Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Jimlaw: Το πρώτο άρθρο

Γεια σας. Επιτέλους ξεκινάμε. Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και θα με βοηθούν στο εγχείρημα αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια, αρκετοί γνωστοί μου, οι οποίοι γνώριζαν την αγάπη μου για το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο και την ασχολία μου για στοίχημα, με ρωτούσαν γιατί δεν κάνω κάτι δικό μου. Για παράδειγμα, ένα Blog. Για διάφορους λόγους, δεν έφτιαχνα κάτι. 

Η ουσία είναι ότι πλέον θα τα «λέμε» από εδώ. Σας καλώς ορίζω, λοιπόν και σας εύχομαι πέρα από την υγεία, καθαρό μυαλό, καλή χημεία και καλές επιλογές.

Καταρχήν, να αναφέρω ότι με τον καιρό θα υπάρξουν βελτιώσεις στο blog. Κύρια ασχολία του blog θα είναι το στοίχημα και στην συνέχεια το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο. Τις επόμενες μέρες, θα μπει ένα ερωτηματολόγιο με θέμα «τι άλλο θα θέλατε στο blog». Θα μπορείτε να διαλέγετε αυτό που θέλετε και με τον καιρό, σταδιακά να το υλοποιούμε. Και φυσικά, σταδιακά όπως έγραψα παραπάνω θα υπάρξει βελτίωση και εξέλιξη…

Προχωρώντας, θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα για το σκεπτικό μου. Πως βλέπω το θέμα του στοιχήματος, πως κινούμαι.

Αρχικά, να πω ότι αν περιμένετε από μένα να κάνω αναφορά σε σημεία τύπου 1.20, 1.35, 1.40 κάνατε ΛΑΘΟΣ. Συγνώμη, αλλά αυτές οι αποδόσεις δεν υπάρχουν στις επιλογές μου. Αυτό που κυνηγάω είναι η υψηλή απόδοση. Θα παίξω και φαβορί, αλλά στην απόδοση που κρίνω ότι πρέπει.

Στην συνέχεια θα δώσω πολύ μεγάλη βάση στον χειρισμό της κάβας. Του κεφαλαίου, αλλιώς. Θα βάλω και κάβα. Η κάβα θα δείχνει πως βλέπει ο κάθε συντάκτης την μέρα (στοιχηματικά), σε τι κατάσταση βρίσκεται τελευταία, που κινείται... Ασφαλώς και δεν είναι υποχρεωτική, ούτε θέλει να παρασύρει κάποιον. Την προσθέτω, για να μην υπάρχουν αμφισβητίες.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα στο κομμάτι του στοιχήματος είναι η εξειδίκευση. Δηλαδή, να γνωρίζουμε καλά το πρωτάθλημα μιας χώρας. Παράδειγμα, είναι προτιμότερο να γνωρίζετε καλά 3-4 πρωταθλήματα (για παράδειγμα Γερμανία πρώτη και δεύτερη κατηγορία, Αυστρία, Ολλανδία) παρά να γνωρίζετε 15-20 από μέτρια έως καθόλου.

Επίσης, θέλω να πω ότι δεν θα έχουμε κάθε μέρα παιχνίδι. Όποιος παίζει κάθε μέρα κατά μεγάλο ποσοστό είναι χαμένος σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται και ξεκούραση. Άρθρα θα «ανεβάζω» όταν θα υπάρχει κάτι σχετικά με στοίχημα.

Το στοίχημα είναι δύσκολη ασχολία. Δεν είναι απλή. Οι μπούκ είναι τα φαβορί και όχι οι παίκτες του στοιχήματος. Αν δεν προσέξουμε και δεν χαράξουμε την τακτική μας, θα μας «φάνε λάχανο». Οπότε, έχοντας υπομονή, θέτουμε την τακτική μας και ξεκινάμε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε και καλές και κακές στιγμές. Το θέμα είναι πως θα είμαστε στο τέλος. Τον Μάιο. Γιατί, το τονίζω. Η περίοδος που με αφορά είναι Σεπτέμβριος – Μάιος. Την περίοδο δηλαδή που παίζουν τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κυρίως... Την υπόλοιπη περίοδο, δεν ασχολούμαι με στοίχημα γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζω καταστάσεις ούτε από Σκανδιναβία, ούτε από Λατινική Αμερική...

Φυσικά, τώρα βρισκόμαστε κάπου στην μέση. Δεν είχαμε την ευκαιρία να τα λέμε, από τον Σεπτέμβριο. Δεν πειράζει. Ας είναι έτσι. Θα ασχοληθούμε με το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά (αν όλα πάνε καλά) από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ξεκινάμε από την αρχή σε βάθος μιας ολόκληρης στοιχηματικής σεζόν. Εμείς να είμαστε καλά και όλα έρχονται…

Μέχρι το Σάββατο, δεν ποντάρω τίποτα. Παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο.

Να είστε καλά ! ! !

8 σχόλια:

  1. Καλή αρχή Jim... Κάνω ποδαρικό στα σχόλια. Καλή τύχη να έχουμε και πάντα επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jim καλη αρχη κι απο μενα! Καλη τυχη κι επιτελους ενα blog να μοιραζομαστε και την αλλη μας καψουρα που ακουει στο ονομα Ευρωπαικο ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣΙανουαρίου 11, 2013

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ JIM. ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ ΚΙΤΡΙΝΕ ΦΥΛΑΚΑ.

    Καλή επιτυχία και σε σένα. Καλή επιτυχία και σε όλους ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη αρχη τζιμ σε σενα και πολυ τυχη σε ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ NAVAS...

    Καλώς ήρθες!!!

    Καλή τύχη σε όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή